Håndtering av taklamper

taklampeUansett hvordan du ser på det, så kan taklamper utgjøre et problem for personer som ikke er komfortable med å klatre i stiger. Eller hvis du er en eldre person, eller bor alene, og forsøker å håndtere disse lampene kan dette være en svært frustrerende opplevelse. Når det er sagt, hvis du er avhengig av taklamper for belysning i hjemmet, da blir du nødt til å finne en måte å håndtere dem på med mindre problemer.

I dag finnes det en rekke spesielle lyskilder som kan benyttes i tak. Spesielt bør du vurdere å bruke kompakt-fluorescerende lyspærer. Selv om du har en lukket armatur-lampe, kan du fortsatt finne spesielle pærer som kan brukes i disse enhetene. Som en generell tommelfingerregel, vil en kompakt-fluorescerende lyspære enkelt vare 3-5 år. En vanlig langvarig lyspære vil mest sannsynlig bare vare i et år.

Hvis du fortsatt er bekymret for å klatre opp en stige for å ordne med taklamper, kan det være lurt å gå til anskaffelse av en gardintrapp med solide trinn. Disse stigene kan koste litt mer en vanlige stiger, men du slipper i hvert fall å bekymre deg for å falle mens du prøver å skifte en lyspære. Det skulle være unødvendig å si, men dersom du ikke kan klatre i det hele tatt, kan det være best å spørre en venn eller et familiemedlem om hjelp når du trenger til slikt arbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>